Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Apiland 1

Apiland este o companie cu capital privat romanesc, prezenta pe piata incepand cu anul 2002. In timp a dobandit o vasta experienta in colectarea, ambalarea, comercializarea si distributia produselor apicole, fiind intr-o continua ascensiune. Am introdus pe piata apicolelor din Romania produse noi: Tonicele apicole, cea mai variata gama de polenuri crude monoflorale, Pastura in miere. Suntem unici distribuitori in Romania de produse Manuka MGO.

Produsele Apiland sunt certificate Ecoinspect si sunt recomandate de Bio – Romania – Asociatia Operatorilor din Agricultura Ecologica Bio Romania. Aceste certificari le gasiti in sectiunea blog/certificari.

Analizele pentru determinarea compozitiei florale la polenuri sunt facute la C.E.T.A.M. – Centre d’Études Techniques Apicole de Moselle (Centrul de Studii Apicole din Moselle Franta).

Analizele pentru stabilirea valorilor nutritionale ale produselor Apiland sunt facute la Laboratoarele CAPINOV din Franta – Centru de consiliere, analiza si servicii a produselor agricole si agroalimentare.

Produsele Apiland sunt avizate de Directia Sanitar Veterinara.

ApiLand SRL
RO14934030
J24/560/2002
UNICREDIT BANK
RO62BACX0000000192444000

Bd. Unirii nr. 29, Baia Mare

luni – vineri: 8:00 – 17:00
sâmbătă: 10:00 – 14:00

  • Plată ramburs (plată la livrare)
  • Plată online cu cardul bancar

Sunt acceptate carduri Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacțiile online cu cardul